Dave & Patricia Timmer – De Corridor 12V – 3621 ZB BREUKELEN
Tel. 0031 (0) 346 251445 dotfaser@hetnet.nl – Bekijk ons op Facebook

 • DOT Facility Services
  Be welcome to visit

  DOT FACILITY SERVICES een specialist op het gebied van Services, Transport, Installatie, Reparatie, In-Verkoop van Kantoor & Design inrichting, Bemiddeling en Opslag.

 • DOT Facility Services
  DYNAMOBEL Furniture

  DOT FACILITY SERVICES – Services Partner DYNAMOBEL Benelux – Spain

   

 • DOT Facility Services
  SBSeating

  DOT FACILITY SERVICES – Services Partner  SCANDINAVIAN BUSINESS SEATING

 • DOT Facility Services
  Cablemanagement

  DOT FACILITY SERVICES Cablemanagement 

 • DOT Facility Services
  Second Life & Vintage

  DOT  Second Life & Vintage – Vraag & Aanbod

 • DOT Facility Services
  DOT Duurzaam werken & Transport

  Green DOT, staat voor duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, gescheiden afvalverwerking, kennis delen, alsmede Tweede Leven kantoorinrichting.

image image image image image

DOT

 

DOT Facility Services bestaat  alweer 18 jaar en staat voor vernieuwing op het gebied van kantooroplossingen. De laatste 8 jaar komen wij met regelmaat in het buitenland om daar onze klanten te ondersteunen en probleemoplossende ideeën aan te dragen op de werkvloer. Een (flex) werkplek vraagt om flexibiliteit, ergonomie en veiligheid dat ook wel het nieuwe werken wordt genoemd. Stroom- en data-aansluitingen bekabelen en weg te mantelen onder de werkplekken geeft een veilige, schone en overzichtelijke kantoorruimte. We werken samen met erkende vakmensen om zo de kwaliteit te waarborgen en merken dat samenwerken met derden op de werkvloer bij het opleveren van nieuwe projecten een samenspel is waar iedereen voor open moet staan. Werken met passie en inzet zal je altijd dichter bij het doel brengen dat staat voor tevreden zijn samen met de klant.

Samenwerken is de sleutel voor de toekomst !